Betalen in 3 termijnenSuper snel verzondenZonder fratsen

Betalen in 3 termijnen
Super snel verzonden
Zonder fratsen

Retourneren


We zouden heel graag willen dat al onze producten voldoen aan je verwachtingen, maar dat is helaas onmogelijk. Soms zit het artikel niet lekker en soms valt het ‘live’ gewoon tegen. Retourneren hoort nu eenmaal bij shoppen. Wij respecteren je besluit en hopen dat we je met een ander artikel wel blij (hebben) kunnen maken.

Onze lingerie en badmode mogen uiteraard binnenshuis gepast worden, echter niet gedragen. We zouden je ook vriendelijk willen verzoeken om lingerie of badmode waarin geen hygiëne strip zit, te passen over een eigen broekje. Bewaar onze artikelen s.v.p. niet in rokerige ruimtes, in de keuken of in de nabijheid van huisdieren. Lingerie en badmode die niet fris meer ruikt, of netjes uitziet, kunnen en zullen wij uiteraard niet meer aanbieden aan onze klanten.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zeker kunnen zijn dat de hygiënische producten nieuw zijn wanneer deze geleverd worden. Omdat wij ondergoed en lingerie verkopen moeten wij strenge retour voorwaarden hanteren om deze hygiëne te waarborgen. Om producten te retourneren zijn een aantal voorwaarden verbonden welke je in Retour- en Annuleervoorwaarden terug kunt lezen. Verder vragen wij om zorgvuldig met onze producten om te gaan, de verpakking niet te beschadigen en bh’s niet ineen te vouwen om schade aan de cups te voorkomen.

Alvorens je een product aan ons terugstuurt zul je aanspraak moeten maken op het herroepingsrecht door het daarvoor ontworpen formulier in te vullen; dit hebben wij zo ver als mogelijk vereenvoudigd en gedigitaliseerd. Het ‘aanmelden’ van een retour gaat super simpel en gebeurd in enkele stappen:

  • Druk in jouw besteloverzicht op de knop ‘Retourneren‘.
    Geen knop? Dan is jouw bestelling nog niet verzonden óf de retour termijn is verstreken.
  • Selecteer de producten die je terug zal sturen.
  • Meer dan één exemplaar ontvangen? Geef dan ook aan hoeveel stuks je van het product terugstuurt.
  • Geef de reden van retourneren op.
  • Bevestig jouw retour door op ‘Retour aanmelden‘ te drukken.

De retour kun je in dezelfde verpakking als waarin je deze ontving aan ons terugsturen. Frankering is voor eigen rekening. Wij hebben goede ervaring met DPD, via Pakkettenversturen.nl kun je jouw pakket het voordeligste versturen.

Het adres waar je de retourzending aan moet adresseren is:

F & M E-Warehousing
Lindenhoutseweg 57 a
6545 AH Nijmegen
Nederland

De waardering van lingerieoutlet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 135 reviews.